lauantai 17. syyskuuta 2011

Kiirettä pitää

Eilen päivällä ennen töitä en oikein ehtiny tekemään muuta kun askartelemaan miehen joulukalenteriin laatikkoa. Ja töissä meni ihan normaalisti. En edes muista mitä eilen tein :D

Tänään meninkin sitten aamulla kasiks töihin, mies lähtikin jo vähän aikasemmin kuskaamaan veljeään ja tämän vaimoa ja hakemaan niiden koiran meille hoitoon päiväksi.
Töissä sainkin sitten heti aamusta alkaa paistamaan puoltatoista kiloa jauhelihapihvejä... Se oli erittäin tylsää. Pääsin kahdeltatoista töistä jonka jälkeen tulin kaupan kautta kotiin leikkimään ihanan pikku koirulin kanssa. Ehdin olla kokonaiset 3 tuntia kotona ennen kun piti mennä takasin töihin tekemään iltavuoro (joka muuten oli älyttömän tylsä ja aika kului älyttömän hitaasti kun ei ollu mitään tekemistä). Ehdin kuitenkin tekemäänkin aika paljon kotona siinä välissä. Eli leikkisin sen koiran kanssa, katsoin miehen kanssa yhden jakson C.S.I:tä ja siivottiin miehen kanssa autotallia vähäsen(eli siirrettiin tavaraa ruumisauton perään).

Mies hakikin mut sitten iltavuorosta kyytiläisineen (miehen veli, tämän vaimo ja niiden koira) ja mentiin kyytiläisten luo istumaan vähänksi aikaa. Siinä saikin sitten suurimmat kuulumiset vaihdettua ja vähän muuta höpötettyä. Saatiin myös sieltä vaatteita :) Niistä laittelen kuvia huomenna jos vaan ehdin.

Nyt hörpin tässä Lime Breezeriä, kattelen taas C.S.I Miamia ja suunnittelen nukkumaan menoa. Huomenna olisi taas aikanen herätys kun ollaan miehen kanssa menossa rompe torille(jonka takia tungettiin ruumisauton takaosa täyteen tavaraa) jonnekkin kauas. Herätys siis onkin jo seitsemältä tai aikasemmin.

Eipä mulla nyt oikeen muuta... Voisin vähän kokeilla noita uusia vaatteita. Heido! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti