keskiviikko 12. lokakuuta 2011

I love...

Kirjoittelenpa nyt tässä vähän kaikenlaista viikon varrelta kun ei oo kovin usein tullu kirjoiteltua.




Sain tämmösen ihanan ruusu kunttilän pomolta tossa viime viikon lopulla. Eihän tuota viitti edes polttaa :D



Käytiin lauantaina kiertelemässä kirppiksiä miehen kanssa mun työvuorojen jälkeen kun mentiin etsimään mulle takkia ja talvikenkiä, kumpiakaan ei löytynyt mutta Dan Brownin kirjasarjan keskimmäinen osa tarttui kätösiin kun kävelin sen ohi, sarjan muut kirjat kun hyllystä löytyi.
Illalla töiden jälkeen tuli myös vetästyä pullo viiniä, ihan vain rentoutumisen takia. Olin tehny 2 viikkoa töitä ilman vapaita ja toi 2 viikkoa sisälsi 19 työvuoroa. Eli aika paljon ylitöitä. Niiden töiden lisäks en ollu nukkunu kunnolla viikkoon niin toi viini toimi hyvänä unilääkkeenäki.




Sunnuntaina menin mammalle heti aamulla. Sinne tuli sitten vähän myöhemmin isä ja tätikin kahville. Itse viihdyin siellä lähes koko päivän. Sain hyvää ruokaa ja herkkuja ja juteltua kaikkea mukavaa mamman kanssa. Sain mun lapsuuden kupinki sieltä. Mamma ja pappa joskus oli hankkinu kaikille neljälle lapsenlapselleen kupit joita aina käytettiin kun siellä oltiin. Nyt mamma haluaa antaa ne kaikille kotiin. Kaikkien muiden jäi vielä sinne kun niitä ei siellä kovin usein näy.



Tiistaina kävin töiden jälkeen vähän pyörimässä Naantalissa. Eli kävin Seppälässä, Tiimarissa ja kebulassa :D
Tiimarista kävin etsimässä uutta kalenteria kun vanha (heinäkuussa ostettu) tekee jo kuolemaa. Ostin sitten tuollaisen suloisen pienen mustan kalenterin jossa on kaksi pingviiniä kannessa.


Seppälästä lähti mukaan ihana mansikan tuoksuinen I love... strawberries & milkshake -vartalorasva.
Kebulasta nappasin mukaan mulle ja miehelle kebabit ranskalaisilla. Oli nannaa!




Tänään olikin aikaa kokkailla oikeen kunnolla. Miehen äiti ei ole kotona joten pystyi pyörimään rauhassa keittiössä ilman että piti kuunnella valitusta tai paskoja neuvoja.

Teinpä sitten lihapullia ja makaroonia ruuaksi.



Ja jälkkäriks nannaa omenapiirakkaa. Mikä oikeestii tais olla niin hyvää että mies on syönyt siitä jo puolet :D


NAM!

1 kommentti: