tiistai 4. lokakuuta 2011

IKEA

Tässä nyt on ollut pienehkö tauko kun en millään oo jaksanu kirjottaa tänne mitään. Viikolla en tehny oikeen mitään kun olin tekemässä viimeset iltavuorot. Viikonloppunaki olin vaan töissä molemmat päivät. Ja mies oli mökillä. Oli meillä sentään jotain piristystäkin kotona kun anopilla oli ihana pieni koira hoidossa koko viikonlopun. Se oli hyvää lenkkiseuraa :D Ja samanlainen unikaveri ku mun mies :D Nukku mun vieressä yhden yön ja yhdet päikkärit ja pirulainen molemmilla kerroilla koiruus pölli peiton itelleen pediksi. Pikkusella oli niin kylmä öisin kun on karvaton.
Sain yhden nätin kuvankin lauantaina lenkillä



Eilen oli töissä vihdoinkin uus avustaja harjottelemassa. Oli todella mukava ja oppi hyvin asiat.
Töistä menin keskustaan moikkaamaan kaveria ja käytiin kebulla. Sieltä yks toinen kaveri että josko nähtäis se Turun keskustassa. No mehän lähdettiin sinne Turkuun heti vaikka kaveri tulikin sinne vasta tunti meiän jälkeen. Sillä välin kierreltiin kenkä- ja vaatekauppoja. Itsekin tuli ostettua jotain kivaa :D

Nimittäin tämä ihana pinkki kaulahuivi


Tulee sopimaan hyvin mun uusien pinkkien korkkareiden kanssa jotka ostin huuto.netistä viiden muun korkkari parin kanssa, kunhan ne sopivat jalkaan.

Tänään olin taas aamuvuorossa. En millään olis jaksanu nousta sängystä mutta pakko oli. Torstaina onneks saa nukkua pitkään kun sillon on iltavuoro.
Töistä olisi pitäny mennä treenaamaan mutta en millään pystynyt menemään salille tänään kun jalat särkee aivan järjettömästi koko ajan ja hirvittävä väsymys edelleen päällä viikonlopun jäljiltä kun nukuin 3 yötä huonosti.
Tultiin kerrankin miehen kanssa samaan aikaan töistä kotiin. Oltiin hetki kotona ja lähdettiin käymään IKEA:ssa. Piti päästä ostamaan sinne vaatelaatikoita lipaston laatikkoon että saa alusvaatteet vihdoin järjestykseen sinne.
Lisäksi tuli ostettua kynttilä, juustokakku, omenapiirakkaa ja lihapullia :D






Kohta voisi painua nukkumaan että huomenna pääsee sängystä ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti