torstai 4. huhtikuuta 2013

Mama

Pääsiäinen tuli ja meni kauheen äkkiä. En oo jostain syystä ehtiny mitään kirjottelemaan tämän blogin puolelle. Enpä kyllä paljon mitään oo tehnykkään ennen pääsiäistä.
Viime torstaina J tuli taas mun luo :)
Mentiin torstaina heti juna-asemalta mun lemppari kiinalaiseen syömään, siitä joki rannan kautta leffaan kattomaan Mama.
Se oli kyl umpisurkee leffa. Ei ollu yhtään pelottava, vaan muutama kohta missä säikähti. Ja idealla olis saanu tosi hyvänki leffan aikaseks. Lisäks elokuvakokemusta pilas teinilauma mikä istu meiän vieressä.
Leffan jälkeen mentiin vähäks aikaa Hansaan, vaikka siellä oliki kaikki paikat kiinni. Siitä sitten bussilla kotiin ja juustokakkua tekemään :D


Tehtiin sitä juustokakkua siis sen takia että olin pyytäny kavereita mun luo istuskelemaan perjantaiks. Perjantaina aamulla jatku leipominen vähän enemmän. Sillon tehtiin tuulihattuja, muffinsseja, kana-choziro piiras, tuulihattujen täytteet ja savulohisalaattia.


Tuollasia herkkuja :)
Melkeenpä kaikki herkut uppos illan aikana, salaatti ja suolaset tuulihatut meni kaikki, muita jäi vähän.
Ilta meni muutenki kivasti. Syötiin, pelattiin Aliasta ilman lautaa (ja oikeestaan ilman kortteja, koska porukka vaan keksi sanoja mitä selitti ja kaikki sai arvata), juteltiin ja sitten lähdettiin Turkuun Papuun istuskelemaan.
Siellä istuskeltiinki sitten jonkun aikaa. Kotiin tultiin varmaan joskus kahden-kolmen välillä.

Lauantai ja sunnuntai meniki sitten makoillessa ja nukkuessa. Sunnuntaina tosin tein meille älyttömän hyvää lammasta ja punaviinikastiketta.

Maanantaina tein J:lle riisityynyn ja kävin saattamassa sen juna-asemalle.


Nyt oon ollu muutaman päivän kipeenä ja vaan maannu ja nukkunu.
Tänään tosin kyllästyin melkeen koko päivän nukkumisen jälkeen pelkkään makaamiseen ja päätin tehdäkki jotain. Tein sitten 160 kyykkyä, 77 vatsalihasliikettä ja 80 soutuliikettä 3kg painoilla :D Mut oli niin kivaa.

Noita mun mittoja en oo kauheesti päivitelly tänne ku en oo niitä kauheesti muistanu ottaa, mutta eilen oli taas lähteny lantiolta ja vyötäröltä senttejä. Mistään muualta ei sitten ollukkaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti