torstai 22. syyskuuta 2011

Hulluutta

Heräsin tänään aamulla jo 4.15 enkä menny takasin nukkumaan enää. Eli oon ihan hullu. Oon kattonu Ruutu.fi:stä NCIS:in ja muuten kattellu nyt pari jaksoo C.S.I Miamia. Ja tein tossa tylsyyttäni 12 viikon työvuorolistatki vaikka piti tehdä vaan ens kuun lista :D Nyt ois vielä 30 min aikaa ennen ku pitää lähtee töihin.

Eilen en ehtiny/jaksanu kirjottaa ku tulin kotti 20.30 ja menin nukkumaan jo 21. Kävin toki päivälläki kotona ja ehdinki olemaan kokonaisen vartin istumassa koneella :D
Olin siis aamulla töissä 8-12, siellä sainkin sitten rampata kaupassa ja apteekissa ja postissa, ja taas laittaa ruokaa, tällä kertaa hernekeittoa. Sieltä kun pääsin pois tulin kotiin, olin vähän ennen puolta yhtä. 12.45 olikin jo hieroja minne piti mennä. Eli ennen sitä ehtisin vaihtamaan vaatteet ja ottamaan oikeat tavarat laukkuun. Hierojalta painuin suoraan bussipysäkille ja menin isoäidin luo. Siellä tulikin sitten taas syötyä vaikka ja kuinka :D Oli niin hyvää. Mamma taas lahjoitti ties mitä tavaraa mukaan, sain ruskean aika ison kassin minkä suunnittelin ottavani kauppakassi käyttöön, sitten sain ihmeellisen herätyskellon jossa on ihan tavallinen näyttö ja joku ihme laser mikälienee mikä osoittaa kellonajan esim. kattoon tai seinään. Ihan kätevä. Niiden lisäksi sain cityshoppari kortin mikä on tämän vuoden loppuun voimassa. Olen joskus harkinnut sellasen hankkimista mutten ole viitsinyt maksaa jos sitä ei tulekkaan käytettyä. Nyt voi sitten kokeilla.
Pikkusiskokin sai raahattua itsensä sinne eilen ja muisti tuoda 4 koulukirjaa jotka ostin siltä. Sain ne vihdoin :D Lähdettiin sieltä yhtä matkaa siskon kanssa puoli kahdeksan aikoihin. Pikkusisko siinä sitten saikin jäädä jo kauppatorilla pois kun itse jatkoin matkaa vielä aika kauan. Inhottavaa kun se matka kestää sen tunnin.
Sieltä kun sitten tulin kotiin kattelin vaan facebookin ja sähköpostin ja painuin miehen viereen nukkumaan :D

Mutta oli kyl ihan kiva päivä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti