tiistai 20. syyskuuta 2011

Siivoilu päivä

Eilen en sitten enää illalla jaksanutkaan kirjottaa enää mitään myöhemmin joten kerronpa nyt eilisestäkin päivästä :D

Aamulla menin taas ihan normaalisti töihin. Mutta töistä sitten meninkin kiireellä bussipysäkille jotta ehtisin äidin luo yhdeksi. Siellä sitten istuskelin jonkun aikaa, kunnes äitin piti lähteä pikkusiskon kanssa katsomaan asuntoja kun pikkusiskon pitää muuttaa. Sain siellä syötyäkin kun äitillä oli pitsaa ja oli tehnyt ihanaa omenapiirakkaa <3 Äiti osaa leipoa kaikkee niin hyvää :)

Sieltä kun joskus pääsin kotiin tein miehelle ruoan, kirjoittelin viikonlopusta tänne ja siivoilin (vein roskat ja pesin pyykkiä).

Loppu ilta sitten menikin sängyssä makoillessa miehen vieressä ja C.S.I Miamia katsoessa.



Tänään oli kans ihan normaalisti töitä. Pomo kyseli että mitä tykkäisin jos tekisin jokasen viikonlopun kokonaan ja pitäisin viikolla vapaat. Tuohon en kyllä suostunut koska miehen vapaat on aina vain viikonloppuisin. Huomenna meinasin ehdottaa sellaista jos tekisin joka toisen viikon niin että olisi perjantai vapaa, ja joka toisen niin että olisi toinen viikonlopun päivistä vapaana.

Töistä menin suoraan salille rääkkäämään itteäni personal trainerini kanssa. Tänään tuli treenattua jalkoja ja alaselkää. Eli juuri niitä mitä kuuluukin. Salilla ollessa kaveri soitteli että mitä teen ja voinko tulla hänen seuraksi Raision keskustaan. No tietenkin lähdin salilta sinne. Käytiinkin siinä sitten samalla kebulla. Oli todella hyvää. Ja kaveri oli niin ihana että vielä tarjos mulle :) Saatiin siinä juteltuakin aika paljon ku vähän reilu tunti siellä istuttiin.

Kun pääsin neljän jälkeen kotiin aloin heti siivoilemaan. Teinkin kunnon suursiivouksen. Tämän suursiivouksen syynä se että haluan saada tänne mahtumaan lipaston. Ja nyt siivoilun jälkeen sellainen tänne mahtuisi. Kirjahyllynkin sain järjestettyä niin että sinne mahtuu kaikki kirjat :) Toisaalta kohta se pitää taas järjestää uudestaan kun ostan lisää kirjoja koko ajan :D

Kun mies tuli töistä toi tämä mukanaan pienen rasian Belgialaisia mansikka tryffeleitä. Ihanaa <3 Illalla sitten nautiskeltiin niitä sängyssä kun katottiin taas C.S.I Miamia. Mä myös join pari lasia valkkaria siinä samalla. Oli muuten hyvä yhdistelmä tuo valkkari ja tryffelit.

Nyt meikäläinen painuu nukkumaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti