tiistai 6. syyskuuta 2011

Tää päivä on menny melko tylsästi.
Aamulla menin kasiks töihi, sieltä subin kautta kotiin.
Kotona istuskelin vähän aikaa koneella ja painuin hierojalle.
Oli ihana saada selkä kuntoon kun oli ihan jumissa ku kaks lasta roikku mussa lauantaina 12 tuntia :D Olin sillon vahtimassa kaverin poikia kun kaveri oli mun miehen kanssa rakentamassa/korjaamassa meiän bussia. Oli ihan älyttömän ihanaa pitkästä aikaa vahtia lapsia.
Sen jälkeen oonki sitten vaan ollu kotona. Laitoin ruokaa ja siivoilin tosin joten en oo vaan istunu koneella :D Ja vähän siivoilin vaatekaappeja, eli vähän heittelin vaatteita pois kun tila alkaa loppumaan ja uusia vaatteita haluun koko ajan :D
Ja tietty tein tän blogin.

Nyt istun koneella kuulokkeet päässä(pakko olla kun mies nukkuu jo vieressä) kattomassa Supernaturalia.

Odottelen kauheesti että tulis kunnolla syksy ja ruska niin pääsisin kuvaamaan kaunista luontoa. Ja on ihana saada käyttää neuleita ja villapaitoja ja saa käpertyä peittojen alle kun kattelee hyvää elokuvaa kun ulkona sataa :)

Koht pitäis mennä jo nukkumaankin että jaksaa huomenna mennä taas kasiks töihin ja sieltä suoraan salille treenaamaan personal trainerin kans :)

Voisin tähän laittaa viel pari vanhaa kuvaa perään ettei oo ihan vaan tylsää tekstiä :D


Tämmönen kuva tuli otettua Vappuna 2010 Turussa. Käppäiltiin siellä kaverin luota kaupunkiin ja pisti silmään ja tietenki oli pakko ottaa kuva.


Tää kuva on otettu loppukesästä 2010 kun oltiin miehen kanssa istuskelemassa Ruissalon rannassa.


Sain tän t-paidan miehen pikkusiskolta joskus ja nyt se koristaa mun huoneen seinää. Sopii kyllä niin hyvin mulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti