keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tänään tuli oltua taas aamulla töissä, onneksi oli leppoisa vuoro niin sai vaihteeksi istuskellakkin vähän siellä. Tosin taisi olla vähän liian lepposaa kun meinasin nukahtaa :D

Töistä menin suoraan salille personal trainer tunnille. Oli kyllä niin rääkkiä näin kun on vähän flunssaa vielä ja en viime viikolla käynyt yhtään treenaamassa kun flunssa oli sillon pahimmillaan. Pääsin treenaamaan reisiä, pakaroita ja vatsalihaksia. Ja jouduin ottamaan isommat painot kun ikinä ennen. Mutta ilmeisesti treenaamisesta ainakin on ollut hyötyä kun PT sanoi että pystyn jo treenaamaan niin kuin ei olisi polvissa ikinä mitään ongelmaa ollutkaan (todellisuudessahan noita on paljon).
Salilla sainkin odotella kyytiä kotiin n.45min kun mies joutui olemaan vähän pidempään töissä kun piti. Istuin sitten pukkarissa kuuntelemassa radiota ja lukemassa kirjaa.

Sieltä kun pääsin kotiin painuin melkeen heti lämpimään kylpyyn lillumaan. Helpotti tukkosta oloa kummasti.

Sen jälkeen oonkin sitten melkeen vaan istunu koneella :D
Kattelemassa Supernaturalia, jo varmaan viidettä kertaa pyörii tuotantokaudet.
Laitoin myös vaatteita myyntiin Huuto.nettiin. Jos joku haluaa nähdä mitä on myynnissä niin löytyvät täältä.
Ei siellä mitään kovin ihmeellistä ole, lähinnä mukavia vaatteita jotka vaan on pakko myydä/heittää pois jotta voi saada kaappeihin uusia vaatteita.

Katselinkin eilen ja tänään vaatteita Blacgroupin sivuilta ja löytyihän sieltä taas muutama ihana vaate jotka on pakko saada. Laitankin ne tilaukseen heti kun sinne tulee osamaksu mahdollisuus muutaman viikon päästä.
Lisäksi löysin sieltä pari loistavaa lahjaa pikkusiskoille. En kylläkään kerro että mitä koska toinen saattaa tätä jopa lukea :D

Päätin myös viime viikolla alkaa vihdoinkin vähän ennalta ehkäisemään tulevan talven flunssaa. Olen normaalisti koko syksyn, talven ja alku kevään flunssassa ja nyt päätin etten sitä tänä vuonna halua. Eli aloin syömään vitamiineja.

Näitä kaikkia otan päivittäin. Eli 10ml Sana-Solia, 4kpl hyljeöljy kapseleita, 2kpl calci strong pillereitä, 1kpl multivita tabletti, 1kpl Minisun D3-vitamiini tabletti. Näiden lisäksi otan vielä rautatabletin. Siinä on muutama nappula joka päivä otettavaksi...
Toivottavasti auttavat.












Nyt taidan taas painua kohta pian nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti