tiistai 13. syyskuuta 2011

Tylsää

Tänään on ollu jotenki todella tylsä päivä.

Jouduin olemaan yksin kotona kolmeen asti iltapäivällä kun mies oli aamuvuorossa ja kävi töiden jälkeen luovuttamassa verta, mun oma hyvän tekijä <3

Aamulla heräsin vähän ennen kaheksaa ku joku, en tiedä mikä, otus vikisi mun auki olevan ikkunan alla. Asun siis maantasalla joten oli pieni vaara että vikisijä tulee ikkunasta sisälle. Eli nousin sitten kiireellä ylös sulkemaan ikkunaa. Ja jäinkin samalla koneelle.
Istuskelin vaan koneella sitten varmaan puoleen päivään jonka jälkeen aloin siivoamaan tylsyyttäni. Samalla siivotessani taas vaihteeksi puin sovitusnukkeni. Tälläkertaa se sai tämän näköisen asun;

Sovitus nuken päällä on nyt siis valkoinen kangas josta en vielä tiedä mitä teen, viime perjantaina messuilta ostamani korsetti, goottiristi ja silinteri.


Pidän tuon sovitusnuken päällä vaatteita yleensä koska se on melko ruma yksinään ja noin saa kauniit vaatteet esille ja mukaan sisustukseen.








Kolmen aikaan sainkin sitten ruoaksi 3 mäkkärin juustohampparia :D Puolet niistä syötin tuolle miehelleni :D

Sitten meninkin kiireellä töihin. Istuiskelin siellä 4 tuntia ja lähdin kotiin kaupan kautta. Nyt olenkin taas istunu koneella siitä asti kun tulin kotiin.

Nyt vielä odottelen että miehen kisa loppuu ja se tulee tänne makoilemaan ja katsomaan C.S.I Miamia.

Eipä tässä taas muuta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti