lauantai 21. tammikuuta 2012

24h EKG

Kävin torstaina hakemassa Mehiläisestä itteeni roikkumaan Holter Ekg:n.
Eli ns. kannettavan ekg:n. Hoitaja teippas siellä sitten muhun 7 läpyskää kiinni, niihiin kaikkiin johdot ja sitten vielä ne johdot ja läpyskät teipattiin jollain ihme teipillä muhun kiinni että ne pysyy oikeesti sen vuorokauden.

Ne oli ollu mussa kiinni ehkä kymmenen minuuttia ku halusin ne jo pois. Ne teipit kiristi ja kutitti ja oli vaikee olla. Mutta en repiny niitä irti. Kestin.

Menin sieltä sitten kotiin kun piti olla suht normaali vuorokausi... Kotona oleskelin koneella.. Sit lähdin puol ysiltä Turkuun kun piti olla tanssiharkat. Sit 21.03 tuli puhelu kaverilta et harkat peruttu... Olin jo melkeen salilla sillon.. Ja harkkojen tosiaan piti alkaa 21.30... Noh, soitin sitten toiselle tanssiporukan tyypille jonka oli kans tarkotus tulla harkkoihin ja ne olikin jo Amarillos istumas ja menin sinne juttelemaan niiden kans. Tosin meitä ei ollu sielä ku 3... Päätettiin sitten kolmistaan että pidetään helmikuu taukoa harkoista ja etitään porukalla salia. Ja pidetään kunnon kokous ens torstaina...

Sieltä lähdin takasin kotiin 22.00 bussilla ja kun pääsin kotti heitin kamat lattialle ja menin nukkumaan.

Tai lähinnä yrittämään sitä...

Ei ollu kovin helppoa nukkua sen ekg:n kans. En meinaan nukkunu ku ehkä kaks tuntia koko yönä.
Ne teippas 3 sellasta läpyskää suoraan tohon kaulan alle ja ku meni makuulle ne paino kaulalle niin että tuli sellanen olo ku joku kuristais.

Perjantaina aamulla piti silti jaksaa mennä kasiks töihin. Työpäivä meniki sit ihan hyvin eikä se ekg häirinny yhtään.

Töistä ku lähdi taas Turkuun kohti Mehiläistä nukahdin heti bussiin. Heräsin tosin just sopivasti ennen ku piti jäädä bussista pois. Hyvä tuuri siis.
Mehiläisessä sain sitten vihdoin repiä ne teipit irti.. Ja iho oli niin ärtyny niistä. Nyt on 7 punast rinkulaa iholla.

Mehiläisestä kun pääsin mulla oli vähän vajaa tunti aikaa ennen äitin luo menoa. Kävin sitten syömässä subin sillä aikaa :D
Ja kun äitin luo pääsin niin söin vähän lisää :D

Viihdyinki äitin luona 8 tuntia. Eli lähdin sieltä puolen yön aikaan. Olin yhdeltä kotona ja odottelin sitten vielä vartin verran miestä kotiin. Ja mentiin puol kahdelta nukkumaan.

Eli enpä kovin pitkään ehtiny nukkumaan ennen töihin menoa.
Tänään sit olikin ihan normaali työpäivä ja nyt oon ollu kolme tuntia kotona yksikseni kun mies on laittamassa autoa kavereitten kanssa koko päivän.

Huomenna sitten äänestämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti