sunnuntai 12. helmikuuta 2012

UKG

Mun viikko on ollu niin väsyny ja kiireinen etten oo kauheesti ehtiny/jaksanu tänne kirjotella.

Maanantaina menin töiden jälkeen heti mamman luo pikkusiskon kanssa, siitä kyydillä miehen työpaikalle josta mentiin yhdessä ruokakauppaan.

Tiistaina menin perinteisesti töiden jälkeen salille, samoin keskiviikkona.

Torstaina menin töiden jälkeen kauheella kiireellä sairaalaan sihen sydämen ultraäänitutkimukseen, josta ei selvinny yhtään mitään ihmeellistä. Sydän on kuulema ihan normaalin kokonen ja näyttää muutenki normaalilta. Ainut "huono" mikä näky oli se että mun sydämen seinämät on vähän ohuet, mut sen ei pitäis olla mitenkää haitallista.
Sieltä menin kaupungille pikkusiskon kanssa vähän pyörimään. Käytiin subilla ja vähän kiertelemäs vaatekauppoja. Mullekki tarttu mukaan ihanat vaaleet lököhousut. Tosin vähän turhan ohkaset viel näillä ilmoilla :D

Perjantaina taisin olla vaan töissä.

Lauantaina menin töiden jälkeen salille pyöräilemään tunniks ja ku sieltä tulin kotti ni täällä oli miehen sisko oman miehensä ja koiransa kanssa. Toivat koiran meille hoitoon päiväks.

Tänään oltiin miehen kans aamupäivällä pesemäs ja kuvaamas yks auto mikä on myynnissä. Sen jälkeen lähdettiin maalle toisen auton kans. Saatiin siel ensin vähän odotella ku mies oli unohtanu kaiken :D Odotellessa mä tein miehelle pari sapluunaa ja se maalas ne kuvat autoon. Sit piirreltiin auton kattoon (sisälle) kunnes miehen isä tuli kotiin ja toi sytkärin ja avaimet et pääsi varastoon. Mentiin sinne siis polttamaan kaikki tarpeellinen irtoova autosta ku siitä pitää saada paloturvallinen 25. päivä mennessä jäärata kisaa varten. Poltettiin siinä samalla sitten puiden oksia.
Lähdettiin sieltä joskus neljän aikaan ja käytiin hakemas heselt ruishamppari ateriat ja sit kotiin vaihtaa vaatteet ja sit taas heti liikkeelle takasin :D
Mentiin miehen veljen ja sen vaimon luo kylään pitkästä aikaa. Siellä sitten vähän istuskeltiin ja kahviteltiin ja vaihdettiin kaikki kuulumiset :)
Sihe meniki jonkun verran aikaa, oltiin siellä meinaan 4 tuntia istumas :D

Ku tultiin kotiin sammutin pitkäst aikaa tietokoneen ja imuroisin sen sisältä. Koneen tuuletin pitäny jonkun aikaa jo ihmeellist ruksutust, mut tänään se alko olee niin kova ääni jo et alko ottaa päähän ni piti putsata. Tosin ois vissii pitäny putsata jo aikasemmin ku nyt on joku laakeri vissiin rikki tost tuulettimest, mut ei se mitään ku halvalla saa uuden :D

Ja oon muuten menny täl viikol nukkuu ma-la välil joka päivä ennen kymmentä ja oon silti ollu ihan tolkuttoman väsyny koko ajan. Täs alkaa vähän pelkää jonkun sortin työuupumusta ku tekee sen 6 päivää viikos 6 tuntii päiväs töitä niin ettei työvuoron aikana ehdi yhtään olee ku ei oo mitään taukoja niinku normaaleissa työpaikoissa.
Mut ehkä täs selvii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti