sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kuumetta

Olin tällä viikolla maanantaista torstaihin kuumeessa. Kahtena ensimmäisenä päivänä kuumetta oli yli 39, muistaakseni korkeimmillaan oli 39,6. Kävin kuitenkin kuumeessa töissä sekä maanantaina että keskiviikkona. Kuitenkin töitä tein niiden päivien aikana yhteensä 1,5 tuntia.
Perjantaina sitten pääsinki kunnolla töihin kun torstaina illalla ei enää ollut kuumetta yhtään. Töissä tehtiin pitkä (yli kahden tunnin ) kauppareissu, leivottiin ja käytiin saunassa.
Lähdin töistä suhteellisen aikasin (16.45) ja menin kaupunkiin kaverin kanssa kahville ja ostoksille. Käytiin kaverin kanssa Coffee Housessa kaakaoilla ennen ku kaverin piti lähteä töihin. Sen jälkeen kävin ostelemassa itelleni hiusvärejä, hiusharjan ja ruokaa. Kotiin saakka pääsin vähän ennen puolta kaheksaa.
Ensimmäisenä tulin sohvalle makaamaan lepuuttamaan selkää ja jalkoja. Ja kattomaan salkkareita, ja juttelemaan miesehdokkaan kanssa skypeen :D
Salkkareiden jälkeen kanava vaihtui tietenki neloselle Voicen puolelle ja mä siirryin kylppärin puolelle tunkemaan värinpoistoa päähäni. Fiksuna tyttönä ostin vaan yhden purkin värinpoistoa ja eihän se riittäny mihinkään. Perjantain tulos oli tämä


Ei siis kovin onnistunut lopputulos, vaikka lähtökohtanahan oli sellainen tumma punaruskea.

Lauantaina sitten mammalla käydessäni hain vieressä olevasta Prismasta toisen samanlaisen värinpoiston ja kotiin tullessani tungin sen päähäni.
Sen jälkeen tulos oli tämä


Tulihan niistä aika paljon paremmat, mutta tajusin hiuksia pestessäni että mullahan on pohjalla punainen hennaväri joka vaatii aivan älyttömät myrkyt että sen saa pois. No mutta tämä oli riittävän hyvä.
Mä en siis halunnut olla blondi vaan shokki värit vaatii vaalennuksen alle.

Tänään sitten värjäsin shokkiväreillä ja nyt hiukset näyttää tältä


Nyt hiukset näyttää hyvältä ja on ainakin suurinpiirtein sellaset ku niistä halusin. Näiden kanssa kehtaa liikkua ulkona :D

Eilen kun lisäilin Facebookiin kuvan itestäni blondina, sain kuulla jos jonkin moista kommenttia. Suurin osa tykkäs. Ja kyllähän mulle blodi sopii, punanen vaan sopii paremmin ja on enemmän mun tyylinen.


Sitten mä lupasin päivitellä paastosta ja treenistä.
Vaikka onkin ollu kuumetta painoa on tippunu ja mitat on pienentyny.
Miesehdokas asetti mulle ehdottoman riehumis ja treeni kiellon joten treenaamaan en ole päässyt.

Tämän hetkiset mitat:
Rinnan ympärys: 100cm
Vyötärön ympärys: 80cm
Lantion ympärys: 101cm
Reiden ympärys: 67cm
Pohkeen ympärys: 42cm
Käsivärren ympärys: 34cm

Eli kaikkialta muualta lähit viikossa sentti tai kaks paitsi pohkeesta jossa ei erityisemmin ole mitään mikä lähtisi.

Nyt alan odottelemaan huomista treenia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti