perjantai 8. maaliskuuta 2013

Liukasta

Keväällä on aina niin ihania ilmoja välillä mutta ne ihanat ilmat tekee kanssa jotain niin pirullista. Nimittäin ne sulattaa jäätä, jonka jälkeen jään pinnalla on vettä, eli on aivan saatanan liukasta. Sen sain eilen todeta erittäin huonolla tavalla.

Leivoin aamupäivällä kaverille mutakakun ja lähdin viemään sen Turkuun. Jäin juttelemaan kaverin luo vähäksi aikaa ja jatkoin sen jälkeen matkaani Indiskaan. Hain sieltä jälkiruokakulhoja, kaksi viinilasia ja pienen pöytäliinan.
Sen enempää en jaksanutkaan sitten kaupungilla pyöriä ja tulin kotiin. Kun pääsin bussista ulos ja tien yli oli vastassa loiva mutta ihan törkeän liukas mäki.
Enköhän mä sitten tennareissani levannut keskellä mäkeä. Kaaduin suoraan selälleni enkä ehtinyt pahemmin ottaa käsillä vastaan joten tietenkin kolautin kans pääni. Onneks lähellä oli yks mun naapureista joka sitten talutti mut kotiin ja putsas takaraivoon tulleen haavan.
Käski myös pyytämään jonkun kaverin tänne jos alkaa vähänkin huippaamaan ja selitti muutenkin aivotärähdyksen oireet. Tuttujahan ne oireet mulle on, mutta enpä viitsinyt sitä siinä sanoa kun oli ollut niin ystävällinen.

Löhöilin sitten loppupäivän kotona.


Kuvista puuttuu toinen viinilasi ku se meni rikki kun kaaduin.



Illalla tylsistyneenä päätin rakennella kissalle oman pikku piilopaikan pöydän alle. Tarvikkeina oli kaks koria, narua, jämäkangasta, vanha lakana ja hiusklipsu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti