lauantai 10. syyskuuta 2011

Messuilua ja löytöjä

Eilen en ehtinytkään kirjotella tänne mitään kun oli niin paljon puuhaa.

Olin aamuvuorossa ihan normaalisti, töistä kun pääsin tulin Subwayn kautta kotiin. Kotona sitten kattelinkin yhden jakson Supernaturalia ja söin, aloin katsomaan C.S.I Miamia ja kylmissäni kun olin menin sänkyyn peiton alle makoilemaan. Ja sinne sitten nukahdin kesken jakson. Nukuinkin siinä sitten puolentoista tunnin päikkärit :D Heräsin sopivasti vähän ennen kun kaveri soitteli illan suunnitelmista.
Kaveri tulikin sitten meille viiden aikaan, jonka jälkeen mietittiin vaatteita messuille. Eli mentiin siis TurkkuSexiin.

Mä lähdin tämän näkösenä

Eli laitoin nahkakorsetin, tylliminihameen, verkkosukkikset, silinterin ja goottiristin.




















Messuille päästiinkin sitten seitsemän aikaan. Vähän kierreltiin että mitä kaikkea siellä on ja mentiin katsomaan Pantera Blacksmith:iä jonka esitys oli yhtä loistava kun viime vuonna. Käytiin myös katsomassa Cricketin esitys joka oli vähän tylsä, se oli vain yli pitkä strippaus esitys.
Kierreltiin sitten vielä tunnin verran ja kaikkea tuli ostettuakin. Nimittäin nämä

Ostin korsetin joka maksoi vain 15€, sen lisäksi ostin rakkausnopat, lakritsin makuista lämpenevää hierontaöljyä, liukkaria ja penis karkkeja :D Sen lisäksi onginnasta tuli Ratto, kortsuja ja tuo mikälie pirun kepakko :D Ja sitten siellä jaeltiin Alastomaan suomeen 7 päivän vippejä... Se kai menee jollekkin kaverille kun ite en sellasella mitään tee.







Pari noista ostoksista menee miehen joulukalenteriin. Ja tuo pornolehti menee kuulema jollekkin mieheni kaverille...

Messuilta kun tultiin meille päin käytiin hakemassa kebabbia ja hampurilaisia ruoaksi. Käytiin meillä syömässä ja vaihtamassa vaatteita ja suunnattiin Turun keskustaan. Kaveri oli kutsunut meidät mukaan katsomaan jotain keikkaa Pikku-Torreen, mutta kun päästiin sinne ovella ilmoitettiin että keikka on loppuun myyty. No jäätiin sihen pihalle sitten hiukaksi aikaa kun kaveri tuli sihen tupakille ja mietittiin että mitäs nyt... No mut heitettiin kotiin nukkumaan ja muiden menoista en sitten enää tiedäkkään :D

Enpä nyt jaksakkaan muuta kirjotella :D Illalla ehkä jotain juttua lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti