torstai 8. syyskuuta 2011

Syöpöttelyä

Tänään oli taas aamu vuoro töissä. Tänään sai istuskella jopa puolet vuorosta. En kyllä jaksanu keskittyä lukemiseen joten istusin ja koomasin vaan.

Töiden jälkeen meninkin suoraan mamman luo. Jouduin istuskelemaan sen takia tunnin bussissa :/ Mutta oli ihan hyvä mennä sinne pitkästä aikaa kun viimeksi siellä tuli käytyä muutama päivä ennen juhannusta. Ihan liian pitkä aika siis käyntien välissä. Nyt miettisinkin että pitää aina aamuvuoro viikolla mennä käymään siellä. Sitten ei tulisi käyntien väliksi kun kaks viikkoa. Sekin on kyllä liikaa kun siellä ei kovin paljon muutkaan käy niin mamma joutuu aina olemaan siellä yksinään.
Oli siellä kyllä kiva käydä kun sai taas vaihdella kuulumisia ja kuunnella mamman tarinoita. Kertoili tällä kertaa juttua siitä kun sota alkoi suomessa joskus vuonna nakki kun hän oli itse 7-vuotias. Ei ikinä suorittanut ensimmäistä luokkaakaan ollenkaan kun koulut lopetettiin Turussa.
Sen lisäksi siellä sai taas syödä itsensä ähkyyn. Olin siellä vähän yhden jälkeen, vähän ennen kahta oli jo Denniksen pitsa palat uunissa ruoaksi, sen jälkeen mamma paisto mulle lettuja muutaman :D Sitten istuskeltiin vähän aikaa olohuoneen puolella ja vähän muisteltiin pappaakin kun molemmilla on kova ikävä. Sitten laitettiinkin jo neljän aikaan kahvi päälle jonka kanssa syötiin ranskanleipää jossa oli päällä parasta maksamakkaraa ikinä, jota luulin ettei enää saa. Kuuden aikaan kun mun mies tuli hakemaan mua kotiin se tuli käymään mammalla ja mamma sitten laittoi meille pöytään kokista ja jotkut suklaa viinerit, jotka muuten oli älyttömän hyviä.
Sain mammalta sateenvarjon Viron tuliaisina :D Se on kyllä hyvä tuliainen koska en ole saanut aikaseksi hankittua sellasta ja se on näin syksyllä todella kätevä ja tuo on vielä niin pieni että se voi hyvin olla aina laukussa. Sen lisäksi sain farkkukangasta kun oli jäänyt jostain yli. Sitä on juuri sopivasti että saa polven yli pitkän hameen.

Sieltä kun vihdoin pääsin kotiin saakka mieheni sisko oli kaverinsa kanssa meillä käymässä. Juteltiin vähän miehistä ja jos mentäisiin huomenna vähän istuskelemaan Pikku-Torreen.

Sitten saikin tehdä vähän selvittelyjä kavereiden kanssa kun suunnitelmissa oli lähteä huomenna tai lauantaina Turkkusexiin mutta toinen ei nyt ainakaan ole lähdössä ja toinen ei kerro ketä haluaisi mennä katsomaan. Joten enpä taida päästä sinne tänä vuonna.

Sen jälkeen piti tehdä vähän työjuttuja. Piti laittaa yksi pomon puhelimista myyntiin huuto.nettiin ja tehdä työvuorolista. Ei yhtään kiinnostaisi tehdä työvuorolistaa 4 viikon välein sen takia että toinen avustaja tuntuu olevan vähän tyhmä eikä tajua että vuoro viikoin on aamu+su töitä ja vuoro viikoin ilta+la töitä.

Kohta pitää taas painua nukkumaan. Nyt jopa oikeesti väsyttää :D

Tänään en edes jaksa enää liittää mitään kuvia tänne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti